Home » Geen categorie » Marktplaats

Marktplaats

We mogen op de marktplaats de volgende bedrijven begroeten:


Brin – ICT onderwijspartner

 

Privacy & Beveiliging

 

Scholen hebben tegenwoordig te maken met strenge privacywetgeving met betrekking tot de gegevens van leerlingen en medewerkers. Steeds meer scholen zijn bezig om hun privacy en beveiliging goed op orde te krijgen, maar dit kost veel tijd en geld.

 

Daarom heeft Brin samen met haar partners Yoursafetynet en Panda Security een privacy beveiligingspakket ontwikkeld. Dit beveiligingspakket is altijd up-to-date, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomstige veranderingen in de privacywetgeving.

 

Ons pakket is een unieke cloudoplossing waarmee de ‘verantwoordelijke’ en de ‘bewerker’ van een school actief ondersteund wordt met de ontwikkeling, de implementatie en de handhaving inzake de ICT- en privacywetgeving.

 

Het pakket helpt u met handige wizards om de juiste overeenkomsten en informatie op te stellen die elke school aan al haar medewerkers en leveranciers dient te verstrekken. De gebruiker wordt aan de hand meegenomen en met duidelijke vragen, stap voor stap door het proces geleid. Via het menu zijn interactieve wizards beschikbaar voor het opstellen van overeenkomsten voor ICT-beleid, privacy beleid en anti-pestbeleid.

 

Met onze oplossing zijn scholen compliant en in control. Op de stand van Brin vertellen wij u graag meer over onze oplossing en kunnen wij dit pakket demonstreren.


A-Mac

Amac Educatie is dé eigentijdse en vooruitstrevende partner in succesvol gepersonaliseerd en digitaal onderwijs. Bij Amac Educatie willen we bijdragen aan kwaliteit in het onderwijs. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken.

Ons team met jarenlange ervaring in het onderwijs bestaat uit curriculum specialisten, trainers, technische consultants en account managers. Samen met úw onderwijsinstelling brengen we ontwikkeling in onderwijs.

 

Het onderwijs verandert in hoog tempo en de digitale revolutie is in volle gang. Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een leermiddel, heeft Amac Onderwijs negen elementen gede nieerd, die een bijdrage leveren bij de implementatie van digitaal onderwijs. Elk element bevat een aspect, dat niet kan ontbreken in het bouwwerk van het digitale onderwijs.

Om helder te krijgen welke elementen moeten worden ingezet voor een succesvol digitaal onderwijs, heeft Amac Onderwijs de Quick Scan voor digitaal onderwijs ontwikkeld. Via enquêtes onder docenten, management

en ICT’ers kunnen wij een beeld geven van
de huidige stand van zaken op het gebied
van digitalisering binnen uw school. Amac Onderwijs begeleidt in de reis naar het digitaal onderwijs. Hierbij bepaalt de school het eindpunt en komen we samen tot de juiste oplossing voor uw school.

 


Snappet

Snappet is het grootste digitale onderwijsplatform van Nederland en daarnaast in meer dan 10 andere landen actief. Het daagt elk kind uit om zich optimaal te ontwikkelen. Voor de leerkracht is Snappet het navigatiesysteem dat hen ontzorgt. Het biedt inzicht, handelingsperspectief en tijd en ruimte om nog meer leerkracht te zijn.

Naast het basisonderwijs biedt Snappet haar platform ook aan voor het voortgezet onderwijs (vmbo, VSO en praktijkonderwijs) voor de vakken wiskunde, rekenen en Nederlands.


Next Level Innovations

De Next Level school staat op vier pijlers: Duurzaamheid, Gepersonaliseerd, Curriculum van de 21e eeuw en samenwerkende organisaties. Een groot aantal scholen start in 2017 met de eerste stappen naar een school die de ambitie heeft om voor leerlingen, leerkrachten, ouders en de omgeving een inspirerende en veilige plek te bieden met veel ruimte voor werken op niveau, groepsdoorbrekend en thematisch werken. Nieuwsgierig geworden? Kom een praatje maken op de stand van Next Level.


Lerarenregister

Het Lerarenregister is een Nederlandse databank waarin docenten in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs zijn geregistreerd.

Met het bijhouden van activiteiten kunnen deze leraren aantonen dat ze zich blijven ontwikkelen. U kunt uw vragen stellen bij de stand van het lerarenregister.


PTH

Totaaloplossingen voor uw audiovisuele communicatie

PTH Groep biedt vanuit drie afdelingen een complete oplossing voor audiovisuele communicatie


Mijn school

Het MijnSchool oudercommunicatie en -betrokkenheidsportaal ondersteunt de communicatie met en betrokkenheid van de ouders. Het portaal laat het hele proces van meedoen en meedenken soepel verlopen.

Schrijf je ook in voor de presentatie!


Oefenweb (rekentuin, taalzee, words and birds)

Adaptief meetsysteem

Motiverende en uitdagende online leeromgevingen voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus (PO en VO).

Innovatief volgsysteem

Biedt leerkrachten realtime inzicht in de resultaten en voortgang zonder dat ze toetsen hoeven af te nemen.

Schrijf je ook in voor de presentatie


SES computers

Binnen het onderwijs is het een bekend gegeven dat de vraag naar hardware enorm stijgt, maar de budgetten vaak niet evenredig meestijgen. Daarnaast is het in veel gevallen zo dat er steeds meer apparaten met steeds minder mensen draaiende gehouden moeten worden. Hier hebben wij het perfecte antwoord op: Refurbished hardware met 4 jaar on-site garantie.


De Rolfgroep

Kinderen groeien op in een omgeving waarin ICT een grote rol speelt. Zij spelen en leren digitaal. ICT is dan ook niet meer weg te denken uit een school of opvanglocatie. Daarom bieden we jou de mogelijkheden en middelen om dat goed te ondersteunen. Denk daarbij aan laptops en tablets, wifi, een digitale leeromgeving, maar ook aan beheersystemen zodat de leerkracht altijd de controle heeft over de apparaten in de klas


Veenman (audio-visueel en digitalisering)

Wij leven in een tijd van digitalisering waarin de hoeveelheid data en informatie die wordt opgeslagen en uitgewisseld, explosief groeit. Het is daarom voor organisaties een uitdaging om hun document- en informatiestromen goed in te richten. Welke technologische ontwikkelingen er ook op u afkomen, met Veenman als partner bent u altijd op de toekomst voorbereid.


Vierkantgoed

Het VierkantGoed ScholenPortaal

Met het ScholenPortaal deelt u informatie in de Cloud via een intranet site. Deze is gemaakt met Office 365 en wordt speciaal ingericht voor uw school. Het portaal is gebaseerd op onze eigen standaard oplossingen voor het primair en voortgezet onderwijs.

Met het ScholenPortaal kunnen alle gebruikers in en om de school efficiënter en effectiever samenwerken. Dit gebeurt door optimaal delen van kennis en inrichten van informatiestromen.

Het ScholenPortaal werkt op basis van Microsoft Office 365 met de vertrouwde pakketten zoals Word, Excel en PowerPoint en is toegankelijk met PC, tablet of telefoon vanaf school en daarbuiten. Papierloos vergaderen en flexibel werken worden hiermee mogelijk.

Groepen gebruikers krijgen ieder een beveiligd eigen Portaal, dat gericht is op leren, lesgeven, lessen voorbereiden en bedrijfsvoering. Het basis ScholenPortaal omvat een portaal voor:

  • leerlingen
  • docenten
  • teams en/of secties
  • één of meer scholen
  • schoolleidingboven- en/of buitenschoolse samenwerking

Naar wens worden koppelingen gemaakt, zoals met Magister, ParnasSys en Esis. Extra componenten zijn mogelijk, zoals de groepskalender, bestandenkluis, foto etalage en leerlingen portfolio.


Wil je even apart met één van de bedrijven spreken? Schrijf je dan in voor de speeddate! Dat kan op het inschrijfformulier.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inschrijfformulier

Nieuwsbrief Project21Noord

Alle nieuwtjes over en rond Project21Noord
* = verplicht veld

door MailChimp!

Facebook

Project 21 Noord
Project 21 Noord added 3 new photos.9 months ago
Geweldige middag gehad!

Zet in je agenda!

Project21Noord
Woensdag 22 maart 2017

Locatie

Hogeschool Van Hall Larenstein Agora 1 te Leeuwarden.
Made by Babbells (www.babbells.nl)